Годеж зарадва Емилия

Годеж зарадва Емилия
Гласувайте за статията

Емилия винаги е твърдяла, че е от романтичните жени. Една случка доказа, че Еми обожава милите жестове от мъже, а и няма как да е другояче, щом се омъжи за романтика Жорж Башур!

Нещо невероятно се случи на последното участие на Емилия в столичен клуб. Песните на чалга звездата подействаха на емоционалното състояние на влюбена двойка, които се сгодиха пред очите на всички в клуба, а певицата обърна специално внимание на събитието.

Емилия

Годеж пред очите на Емилия

Веднага щом съзря момчето да предлага брака на своята избранница, Еми продължи участието си като отиде на масата на влюбената двойка. „Надявам се сте взели това решение на трезво и утре няма да съжалявате“, пошегува се изпълнителката на „Акула“.

По настояване на влюбените гълъбчета Емилия изпълни баладата „Грешница“ и пожела много щастие и любов на младежите, които решиха да вземат тази важна крачка в живота си именно на нейно участие. А купобът продължи с тоталните хитове на блондинката, както и няколко ретро парчета, с които изненада своите почитатели.

От публиката се провикнаха, че искат нещо народно. „Объркали сте дискотеката, но не и певицата“, каза на микрофона Емилия и заби една от най-популярните фолклорни песни, а именно „Кой уши байряка“. Пред нея младежи се ханаха на хоро, а таванът на клуба заблестя с трибагреника на страната ни./show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар