Ах, тези Тризначки! Вяра и Надежда тънат в мизерия, докато Любов се радва на лукс!

Ах, тези Тризначки! Вяра и Надежда тънат в мизерия, докато Любов се радва на лукс!
Гласувайте за статията

Две от най-известните тризначки у нас мизерстват жестоко в Англия, докато третата сестра тъне в невиждан лукс.

Става въпрос за Вяра и Надежда, които са принудени буквално да живеят в кочина, а през това време Любов се радва на живот, пълен с всевъзможни удобства.

Тризначките

Само една от Тризначките успя да си уреди живота

„Три дни сме в емърджарси (т.е. emergency – спешна помощ, бел. авт.), която ни тормози, малтретира и манипулира! Като концлагер е!“, оплакаха се Вяра и Надежда, които очевидно са попаднали като във филм на ужасите в Англия, където живеят от няколко години.

От няколко месеца риалити звездите са без покрив над главата, безработни и сред бездомници, а местна организация ги е приютила, давайки им подслон и храна, пише „Хотарена“.

Всъщност колоритните блондинки не за пръв път попадат в такива условия. Преди няколко месеца се наложи Карбовски да им изпрати пари, за да се върнат в България. Вяра и Надежда вдигнаха доста шум в социалните мрежи с твърдението си, че са станали жертва на световна конспирация за отнемане на лични данни.

След като се прибраха в родината си уж имаха намерение да работят, но само месец по-късно се озоваха обратно в Англия. Там отново започнаха да търсят помощ от приятели в социалните мрежи.

„Майка и дъщеря ни поканиха да живеем при тях на квартира, а сега ни искат 1440 паунда. Хора, помогнете, този лош късмет край няма. И в България не можахме да си намерим работа, само предложения да си продаваме телата“, проплакаха двете.

Междувременно сестра им Любов, която също живее в Англия, не спира да демонстрира охолния си живот. Лав Станчева, както самата тя се преименува, се радва на просторно и уютно жилище в престижен лондонски квартал, където отглежда 1-годишната си дъщеричка заедно с половинката си и всеки ден публикува снимки, с които да дразни сестрите си.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар