Владо Карамазов подлуди екипа на „Откраднат живот“: Не е за вярване какво е принуден да търпи Евтим Милошев!

Владо Карамазов подлуди екипа на „Откраднат живот“: Не е за вярване какво е принуден да търпи Евтим Милошев!
Гласувайте за статията

Колко често се замисляте за актьорите и тяхната мъка със запомнянето на текст? Рядко, нали? Защото винаги когато говорим за актьорско изпълнение и роля, имаме предвид предимно умелото пресъздаване на емоция или убедително присъствие на екран и сцена. А зад целия калабалък и за всеки „Оскар“ е едно черно море от ужас, сълзи и драма- запомнянето на текста.

Владо Карамазов например има голям проблем с репликите на снимачната площадка на сезон девет от хитовия сериал „Откраднат живот“. Медицинската поредица, където всичко е фатално и действието винаги е на ръба, е малко по-различно от средностатистическия сапунен сериал, където единствената задача на образите е да се събират и разделят, да откриват че имат братя близнаци, да инсценират смъртта си, то в „Откраднат живот” има термини да се учат. Трудни за произнасяне лекарски термини, латински наименования, древногръцки названия- как да не се оплете езикът!

Владо Карамазов

Владо Карамазов не е изряден в „Откраднат живот“

Владо Карамазов например не може да произнесе думата „спленектомия“ ( оперативно отстраняване на далака). Това не е слух, актьорът сам си призна за проблема. Звездата от театъра специално за феновете пуска видео, в което издават тайни зад кулисите. Признава без неохота, че изпитва адска мъка с произнасянето на „спленектомия“.

„5 пъти не можах да го кажа по време на снимките. А сега го казвам без проблем“, тюхка се във видеото Карамазов. На него му е смешно, но продуцентът Евтим Милошев има график да гони и се ядосва. Всеки повторен дубъл води до забавяне. „Откраднат живот” се снима с нечовешки темпове. Всичко е на юруш и няма време за протакане. Времето струва пари, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар