Голям крах за Маги Вълчанова!

Голям крах за Маги Вълчанова!
Гласувайте за статията

Бившата Мис България Маги Вълчанова остана без работа и мъж до себе си! Красавицата, която спечели не един и двама мъже с перфектните си мерки, днес живее скромно!

Красавицата се раздели с луксозния живот след развода със съпруга си Румен Георгиев. Двамата имат две деца, но сложиха край на брака си преди около две години. Раздялата се отрази тежко на финансовото положение на миската, която получава не особено голямо издръжка от бившия си мъж.

Маги Вълчанова

Маги Вълчанова някога беше Мис България, а сега мечтае да бъде фитнес инструктор

Преди семейството се къпеше в огромен лукс – скъпи коли, домашни прислужници, скъпи пътешествия. Вълчанова държеше лиценза на конкурса Мис Вселена за България, но бе принудена да се раздели и с него.

Днес Маги живее далеч по-скромно и наскоро бе принудена да започне нормална работа в офис. Това не се оказа мечтаното амплоа на Вълчанова и наскоро тя напусна. Новият план на миската е да стане личен фитнес треньор на жени. Маги няма да работи в конкретен фитнес центъра, а предимно ще помага на жени, които искат да поддържат стегнато тяло.

Освен това Маги е студентка в НСА, където наскоро бе забелязана да се храни с колегите си в евтиния, но вкусен стол на университета, пише „България днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар