Памела Андерсън отново щастлива и пак омъжена

Памела Андерсън отново щастлива и пак омъжена
Гласувайте за статията

Памела Андерсън мина под венчилото за пети път. Оказва се, че 52-годишната блондинка е сключила тайно брак за Джон Питърс. Кой е той?

Въпросният Джон е на 74 години, той е филмов продуцент и двамата били открили любовта още преди над 30 години. Тогава имали връзка за известно време, но в крайна сметка пътищата им се разделили.

Е, сега отново се събрали и както сподели Джон: „Можех да имам всяка жена, която поискам, но винаги съм искал Пам“.
Оказва се, че той винаги е мечтал да я направи госпожа Питърс и четири брака по-късно това вече е факт. Памела има трима бивши съпрузи – Томи Лий, Кид Рок и Рик Саломон, за когото се жени и развежда два пъти. Мнозина помнят бурните и млади години, придружени с не малко лични скандали около нея и любовните й приключения.

Сега търпеливият Джон Питърс, който цял живот е чакал красивата Памела, предрича голяма кино кариера за спасителката на плажа, защото според него нейният актьорски потенциал така и не бил разгърнат.

Новият любим на Памела

И ние пожелаваме щастие на младоженците и още много години съвместно разбирателство. А дали Памела ще поднови кариерата си предстои да разберем с интерес.

Източник Списание Ева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар