Енджи Касабие изля душата си след раждането: Ето какво сподели в интервю!

Енджи Касабие изля душата си след раждането: Ето какво сподели в интервю!
Гласувайте за статията

И Енджи Касабие усети радостта от майчинството. Преживяла две неуспешни бременности в миналото, в началото на 2020-а диетоложката от ливански произход роди сина си Раян. За щастливата развръзка й помогна д-р Иван Сигридов, за когото в интернет са изписани големи ужасии.

Репортер на „Уикенд” се свърза с г-жа Касабие през седмицата и я разпита подробно за зачеването и за 9-те месеца, прекарани с бебе в утробата й. Звездата от „ВИП Брадър” отговори възможно най-откровено на всички въпроси, а опроверга и слуховете, носещи се за гинеколога й.

– Енджи, приемете поздравленията ни, задето станахте майка на Раян на 14 януари. Как се чувствате като родители със съпруга ви Рабих Ел Зейх?
– Не можем още да се нарадваме на сина си. Няма как да ви опиша с прости думи чувството. Гледам го и ми е трудно да повярвам, че е с сред нас. Искам да е в ръцете ми постоянно. 14 януари е най-веселият и щастлив ден в моя живот. Рабих също е много радостен, не мога да го отделя от бебето. Нямаме гледачка, сами си обгрижваме детето. Къпем го заедно, аз го храня, баща му го оригва…

Енджи Касабие

Енджи Касабие проговори след раждането

– Имахте ли някакви проблеми по време на бременността?
– Не, никога преди това не се бях чувствала толкова жизнена и здрава. Това е благодарение на д-р Сигридов, който нон стоп следеше нивата на витамините и минералите в моя организъм. Искаше на мен и бебето да ни е добре по време на бременността и след раждането. Досега не ми окапала косата, не съм и в депресия. Матката още не ми се е възстановила, но това е нормално. Родих на 14 януари. Чувствам се силна и здрава. Дори на 18 януари бях с пациент.

– Кой ви препоръча д-р Сигридов?
– Чух много добри отзиви за него. Трудно успях да си запиша час, защото е препълнен с пациенти. Уникален човек. Той е единственият при когото не се налага да се прави тест на бебето за аномалии в третия месец, който струва 1600 лева. Независимо, че съм имала две неуспешни бременности в миналото, д-р Сигридов ми гарантира, че няма да има никакъв проблем.

– Хич ли не се страхувахте да му се доверите? За него в интернет има публикации, че е причинил катастрофа, шофирайки пиян и дрогиран…
– Това са пълни глупости, измислици! Д-р Сигридов е един от малкото хора, които работят на клетъчно ниво. Той внимава и за своето здраве, и за здравето на всички други. Не пие, не пуши, въобще не се храни с пържено, пие много вода и спи най-малко 8-9 часа на денонощие. Стабилен и уравновесен човек е. Може би един от най-интелигентните хора, които съм виждала.

– Раждането на Раян нормално или със секцио беше?
– Нормално. Секциото при мен изобщо не беше опция – исках да усещам и да изживея раждането на моя син. Няма нищо по-хубаво от това, което е написано от Господ. Тези дни ме попитаха, дали съм родила Раян, съобразявайки се с хороскоп или нумеролог. Обичам да ми гледат на кафе и да ми правят астрологични прогнози, но вярвам абсолютно само на Господ.

– Резултат от инвитро процедура ли е Раян?
– Не, никога не съм забременявала инвитро. Нямам проблем с нормалното зачеване. Тъй като много бързо хващам, докторът ми каза да внимавам, че сега още по-лесно мога да забременея. Трябва да се пазим поне 2-3 месеца. Организмът ми има нужда от почивка след бременността и раждането.

– Кърмите ли?
– Да, естествено. Малко ми беше трудно в първите дни – тогава не успявах да накърмя достатъчно добре Раян. В началото е само коластра и трябваше допълнително да дохранваме сина ни с биберон.

– Колко килограма напълняхте по време на бременността?
– Между 8-9 килограма. При бременност се задържат много течности.

– Преди време казахте, че искате да си махнете силикона от гърдите…
– Да, и го махнах. Разделих се със силикона още когато изгубих близначетата.

– Лекарски грешки ли са причината за вашите две неуспешни бременности, едната от които беше с близначета?
– Да. При първата си бременност носех близначета и ги загубих в края на шестия месец. Бях в чужбина. Наложи се да бъде прекъсната бременността поради спукване на мехура на едното бебе. Все още не знам каква е точната причина за случилото се. Усещах контракции, звънях на доктора, но той тогава не ме взе насериозно. Втората ми бременност беше в България.

– Мечтаете ли за голямо семейство?
– Да. Не мисля за себе си, а за сина ни. Затова искам и още едно дете.

– В България ли ще останете да живеете за постоянно?
– Да. И преди да родя често бяхме в България. Не искам да си оставям работата в страната, искам тук да си живея. Родена съм от майка и баща ливанци, но кръвта ми е българска. Много обичаме да пътуваме с мъжа ми, но сега не можем и до тоалетната да отидем без Раян. До Ливан сигурно ще отскочим лед месец-два. Тогава детето вече ще може да пътува. Трябва да го видят лелите му и майката на Рабих, която е болна и ходи на диализа.

– Бизнесът ви на заден план ли ще остане?
– Изчезнах от България за известно време, но сега съм си тук и всичките ми клиенти и пациенти са доволни. Работя от сърце. Дори от болницата отговарях на въпроси на хората и им следих менютата. Още в първия ден след раждането започнах да консултирам пациентите си онлайн.

– Кои са известните ви пациенти в момента?
В момента работя с много известен футболист – Сеск Фабрегас, и жена му Даниела Семаан. Той е играл с Меси. Консултирам и много известен в арабския свят бизнесмен, притежаващ едни от най-големите клиники за разкрасяване и пълна промяна. Той води и популярно телевизионно предаване. Помагам и на една от най-популярните ливански актриси и на много други звезди. Уви, не мога да ви кажа имената на всички пациенти, без тяхното разрешение. В България също работя с доста хора. За мен не от значение дали са известни.

– Какво се случи с човека, който преди време сложи ръка на бизнеса ви?
– Със сигурност вече не работи с моя бизнес. Надявам се всичко да е наред при него. Разбрах, че и той има дете. Да му е живо и здраво и да си го гледа добре. Не тая лоши чувства към никого. Надарена съм с най-скъпото и красиво нещо в този свят – сина ми Раян. Ще си дам живота за него, ако е нужно.

– През 2017-а си купихте жилище. Успяхте ли да го изплатите?
– Да, изплати го моят съпруг. Живеем в него.

– За въпросното жилището се наложи да вземете пари назаем, защото ви бяха измамили. Докъде стигна делото срещу мошеника?
– Това се случи в Ливан. Успяхме да си изплатим жилището и дори през март миналата година спечелихме делото срещу измамника.

– Имате няколко татуса. Ще си татуирате ли и името на Раян?
– Имам пет. Искам да си татуирам и името на Раян, но мъжът ми не е съгласен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар