Откакто е баща, Фики Стораро не спира да яде!

Откакто е баща, Фики Стораро не спира да яде!
Гласувайте за статията

Откакто стана баща, Фики Стораро не спира да яде и видимо е качил 8-9 килограма. Певецът вече не е толкова чист откъм мазнини, но това не му пречи да качва свои актуални снимки в социалните мрежи!

Синът на Човека глас публикува в социалната мрежа само силно обработени снимки, на които прилича на Аполон. За щастие, част от натрупаните килограми са се лепнали на пилешките му крака, които са негова запазена марка.

Фики Стораро

Явно Гюлджан готви много вкусно, защото Фики Стораро яде като разпран

Откакто е татко, синът на Тони Стораро се заседява повече в дома си и не пропуска ядене, издават от обкръжението на изпълнителя. Младежът полага всички усилия, за да помпа мускулесто тяло, достойно за корицата на бодибилдинг списание, но залага на химията, а не на тренировките.

През зимните месеци Фики се отпуска и разрежда тренировките си в залата, а това оказва влияние на паласките и корема му. Бившият сексимвол вече не ходи с прилепнали блузи, а залага на широки пуловери. На едно от последните си участия даже се бе дегизирал и с яке върху дебелия си пуловер, а феновете му в дискотеката бяха по тениски.

„Няма ли да се свари? Навлякъл се е като за Сибир”, коментираха почитателите на Фикрет, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Откакто е баща, Фики Стораро не спира да яде!”

  1. Галя

    ян. 26. 2020

    Ами сигурно кърми човека бе , хаха

Добавете коментар