Деси Слава проговори за свекърва си

Деси Слава проговори за свекърва си
Гласувайте за статията

Деси Слава носи на ръце свекърва си. Майката на боксьора Благой Найденов силно е впечатлила фолк певицата с прецизността си в домакинството и майсторството си в кухнята. Пайнерката взима пример от нея и не спира да се хвали колко добри приятелки са. Деси Слава не крие, че се възхищава на свекърва си и се старае да й подражава в много отношения.

Слава на Бога, моята свекърва е пълна противоположност на Бонка от „Пътят на честта”. Наистина изключително разбран човек, добър, с каквото може ще ни помогне и е много млада, жизнена и енергична”, заяви с усмивка Деси Слава при последната си медийна изява.

Деси Слава

Деси Слава е доволна от свекърва си

Хитовата изпълнителката се похвали, че благодарение на свекърва си има възможност да си почива, каквато традиция има всеки януари. Тази година от „Пайнер” й направили стриктна програма и Деси Слава е отложила ваканцията. Затова пък вече планира романтично пътешествие с любимия си – боксьоърт Благой Найденов, който е по-малък от нея, и е баща на втория й син Борис. „Аз я превъзхождам само в едно – мога да шия на ръка, във всичко друго тя е много по-добра от мен”, подчертава Деси Слава. Откакто е в семейството на мъжа си Благой, певицата се стреми да усвои всички умения в домакинството, заради които се възхищава на свекърва си. Освен това звездата на фолка не спира да радва любимия си кулинарни шедьоври. „Тя готви по-пикантно. Започнах и аз да готвя по-пикантно. Тя сгъва прекрасно дрехи и аз много се старая вече. Започнах и аз да сгъвам така „под конец”, похвали се изпълнителката.

Деси Слава продължава да се бори с излишните килограми, които качи по време на бременността си. Затова пък блондинката е категорична, че не обича да се заиграва с фотошопа и да прекалява с обработването на снимките си до степен, в която да не прилича на себе си. „Избягвам това, ако съм 60 кг., да се правя, че изглеждам 50 кг., защото просто е безсмислено. Няма как да отидеш някъде и да те видят така, а пък на снимката вталена”, споделя Деси Слава, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар