70 лева, ако искаш да гледаш Зуека на живо!

70 лева, ако искаш да гледаш Зуека на живо!
Гласувайте за статията

Сценичната половинка на Димитър Рачков – Васил Василев – Зуека ще прави собствен спектакъл. Той тръгва по стъпките на своя партньор!

Заедно със съпругата си Ани Вичева и сценариста Влади Арприлов, актьорът ще прави постановката „Ние, българите”. Представлението на Зуека е предназначено за българите, които живеят в чужбина. Под формата на скечове комикът ще показва как се е променила страната ни през последните 30 години. Първата спирка от турнето им е Виена.

Зуека

Зуека също със собствено шоу

„Засега планирам 11 представления, а шоуто ще се играе в Германия, Холандия, Норвегия, Белгия и Малта. Средно билетите струват около 35 евро или по 70 лева, като навсякъде са останали само единични бройки. Оказва се, че желаещи да гледат спектакъла има не само в чужбина, но и у нас. Обаждат ни се от провинцията. Канят ни. На всички обясняваме, че сме го направили за българите в чужбина. Уговарят ни за Америка, Австралия и Нова Зеландия. Трябва ни време, за да стегнем куфарите за толкова далеч. Заети сме всекидневно с телевизията. Няма как да я оставим и да хукнем по света”, сподели Влади Априлов, пише Уикенд.

Откакто „Господари на ефира“ падна от ефир, членовете на предаването започнаха да се спасяват поединично. Освен Рачков и Зуека, Мария Игнатова също е организирала собствено шоу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “70 лева, ако искаш да гледаш Зуека на живо!”

  1. Анели

    ян. 26. 2020

    Аз по телевизията не искам да го гледам, та камо ли и пари да давам.

Добавете коментар