Ето защо bTV избра Николаос Цитиридис за заместник на Слави!(ВИДЕО)

Ето защо bTV избра Николаос Цитиридис за заместник на Слави!(ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Ако още се чудите защо bTV се спря точно на българина с гръцки произход Николаос Цитиридис за новото си вечерно шоу, сега ще ви стане пределно ясно какъв набор от умения притежава той пред камера.

Уменията си да води шоу той показва доста преди да получи апетитното предложение от телевизията. Мнозина го познават от стендъп комедийните видеа в You Tube, на които неведнъж са се заливали от смях.

Николаос Цитиридис

Николаос Цитиридис има сериозен опит като стендъп комик

Николаос Цитиридис разказва увлекателно историите си и нерядко така се вглъбява в сюжета, че почти го изиграва актьорски, което логично е последвано от доста вълнения в мрежата. В едно от видеата даже той говори за талантите в „България търси талант“ и другите риалити шоута, и предизвиква истински бум.

Ще паднете, но Николаос Цитиридис говори даже и за тревата и легализацията й!

…както и за опита си в секса, автобусите и жените. А историите са толкова автентични и увлекателни, че няма как да остане незабележим за дълго.

Доста откровен е и по темата за феминизма…

..както и за гърците в България.

В края на миналата година подхваща и темата за кучетата от един приют. А също и за троловете в интернет.

По всичко изглежда, че Николаос Цитиридис ще бъде доста интересно попадение на bTV, което със сигурност ще направи всичко възможно да задържи вниманието за по-дълго върху шоуто си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Ето защо bTV избра Николаос Цитиридис за заместник на Слави!(ВИДЕО)”

  1. zlatena

    ян. 27. 2020

    Гледах клиповете в ютуб на Николас Цитридис въобще не е смешен прогнозирам рейтинга на шоуто му по тв бтв сте е 10%пълен провал на програмната схеме на тази телевизия то за това нова тв и 7/8 тв сте са са с много по висок рейтинг от бтв така сте е винаги защото румънските шефове на тв бтв ги интересува само собствената им изгода и нищо друго

  2. zlatena

    ян. 27. 2020

    Гледах клиповете в ютуб на Николас Цитридис въобще не е смешен прогнозирам рейтинга на шоуто му по тв бтв сте е 10%пълен провал на програмната схема на тази телевизия то за това нова тв и 7/8 тв сте са са с много по висок рейтинг от бтв така сте е винаги защото румънските шефове на тв бтв ги интересува само собствената им изгода и нищо друго

Добавете коментар