Алисия с невероятни признания пред Гала

Алисия с невероятни признания пред Гала
Гласувайте за статията

Алисия не обича да разкрива често неща от личния си свят, но понякога и на нея й се случва да открехне вратата за живота си извън сцената!

Тези дни Алисия се престраши най-накрая да разкрие подробности около новата любов в живота си. Мъжът, с когото са заедно от близо година.

Алисия

Алисия проговори за личния си живот

Поп фолк дивата използва участието си в „На кафе“, за да сподели пред Гала за един инцидент, който впоследствие се оказва съдбовен за нея.

Става дума за лека катастрофа на хлъзгав път, в която се удрят три коли, една от които на изпълнителката. Певицата дори нарисува на табло как точно се случва инцидентът, при който ожулила колата си и докато оглеждала щетите, автомобилът й бил ударен от трета кола.

И въпреки че не назова по име нито веднъж своя любим, Алисия много активно разкриваше подробностите за съдбовната си среща с него. Освен това тя неведнъж е признавала, че вярва в това, че няма случайни неща, каквато се оказва и тази среща покрай инцидента.

Именно заради него Алисия се казва и на ски за първи път миналата година. „Като се качиш в планината, забравяш всичко, малко ме е страх, но адреналинът е невероятен“, каза с развълнуван тон 36-годишната изпълнителка.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар