Даниел Петканов и Алекс си взеха куче гигант! (още подробности)

Даниел Петканов и Алекс си взеха куче гигант! (още подробности)
Гласувайте за статията

Даниел Петканов и Алекс взеха куче гигант на сина си Габриел!

Семейството на Алекс Петканова и Даниел Петканов се увеличи с още един член. Риалити звездите си взеха куче, което нарекоха Титан. Четириногото е още бебе на два месеца и е от породата Кане корсо.

Даниел Петканов

Даниел Петканов се похвали с кучето гигант, което си взеха

Животните от този вид са сладки и очарователни като малки, но порасват много бързо. И се превръщат в доста големи кучета, достигащи над 50 килограма.

„Габриелчо днес е на гости при баба си и не подозира кой седи и го чака да се запознаят”, написа Петканов в социалната мрежа. И показа снимка на новия си домашен любимец.

Лудия репортер допълни, че едногодишният му син много се зарадвал на кучето и дори го дарил с целувка, пише вестник Уикенд.

Припомняме обаче, че наскоро Петканови предизвикаха вълна от неодобрение в мрежата и то по съвсем основателна причина. Те снимаха малкия си син, прегърнал бутилка с водка в количката си.

Чие е било „гениалното“ хрумване и как Алекс е позволила на Даниел Петканов да се хвали с тази простотия, не е ясно. Но е факт, че за подобна изцепка властите са санкционирали родители и дори са ги заплашвали да им отнемат децата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар