Взрив: Мария шокира всички с това, което призна! (виж тук)

Взрив: Мария шокира всички с това, което призна! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мария тотално шокира всички с това, което призна!

От години е публична тайна, че поп фолк певицата Мария си избира богати спонсори, които угаждат на всеки неин каприз. Тя най-накрая реши да проговори. И да си признае в интервю, че е правила секс срещу заплащане.

Мария

Мария призна шокиращата истина

Нещо повече, Марчето възнамерява да последва примера на колежката си Глория и да напише автобиографична книга. Но за разлика от примата на фолка, тя нямало да говори за песните си, а за интимния си свят, който бил повече от пикантен.

Наскоро попитаха Мария дали е получавала неприлични предложения, а тя шокира всички с отговора си:

„Разбира се. Също така съм се възползвала от тях. Не се срамувам от това, че някой ми е отправял неприлично предложение. Дори се чувствам поласкана за високата оценка, която мъжете ми дават по този начин“.

Признанията на Мария стигат доста по-далеч с откровението, че държи мъжът до нея да е финансово стабилен и да може й угажда и сбъдва всяка нейна мечта, пише вестник „Уикенд“. „И в природата е така – животните от женски пол търсят най-силния от своята порода“, споделя тя.

Миньончето разказа също, че изкараните пари от музика влага в образованието на дъщеря си Марая. Много любовници са й подарявали автомобили и апартаменти, но само докато са заедно. След това си ги прибирали.

Мария признава, че е имала най-готините и успели мъже в живота си, но не назовава точна бройка.

„Всеки по свой собствен начин ми е дал 100% любов и опора. Всеки е допринесъл за това, което съм аз към момента“, допълва тя. Отскоро има нов мъж в живота си, но не издава нищо повече за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар