Мис България скандализира: Рачков е голям сваляч! (още разкрития)

Мис България скандализира: Рачков е голям сваляч! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Мис България Радинела Чушева разкри, че Рачков наистина си е сваляч!

Актуалната носителка на титлата Мис България Радинела Чушева отговори на твърденията, че има връзка с един от най-популярните телевизионери – Димитър Рачков.

Мис България

Мис България яко нахендри Рачков в позицията на сваляч

Чаровната дама не скри, че е впрекрасни отношения с всеки един от екипа на „Господари на ефира“, където беше една от адреналинките. А за Рачков не скри, че е голям сваляч. И това всъщност е дало повод за подозрителна връзка между тях.

„Слуховете, че сме гаджета е поредната жълтина по мой адрес, която ще опровергая. С всички от предаването сме в страхотни отношения. Даже с Мария Игнатова си допадаме и като хора, напук на твърденията, че аз съм ги разделила с Рачков.

Иначе той си е леко сваляч. Може би някой е видял някакъв такъв момент на закачка между нас и е решил, че има продължение. Но аз гледам на него като на приятел и го уважавам“, заяви в предаването „Папараци“ Радинела Чушева.

Относно корекциите по външния си вид, Мис България призна и назова, кои са те. „Имам корекции, да. На бюста, който е по-малък от естествения бюст на голям процент от жените. Имам общо 300 в двете гърди… Хората се дразнят на устните ми… а те след 5-6 месеца ще се разградят. Но който не ме харесва да знае, че няма да се променям заради него“, категорична бе миската.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар