Неочаквано: Емо Чолаков се премести в Нова телевизия! (виж тук)

Неочаквано: Емо Чолаков се премести в Нова телевизия! (виж тук)
Гласувайте за статията

Емо Чолаков отива в Нова телевизия, бомбата избухна!

“Един за друг” е новият риалити формат, с който NOVA ще изненада телевизионната аудитория през пролетния сезон. 10 двойки ще заложат на силната връзка помежду си, за да докажат, че когато са заедно са непобедими.

Колко добре се познават. И дали ще се променят отношенията им, зрителите ще проследят от 22 февруари в ефира на NOVA. Водещ на „Един за друг“ ще бъде синоптикът на bTV Емо Чолаков, когото зрителите ще видят в неочаквана роля.

Емо Чолаков

Емо Чолаков откри своето място в конкурентната медия

Той напусна първата частна телевизия през април миналата година, но ето че връща в конкурентната Нова телевизия.

„Винаги съм чакал това приключение. То ще бъде нещо напълно различно както за зрителите, така и за мен, но се чувствам комфортно в тази роля, защото предаването ще бъде много истинско.

Нямам търпение да се впусна в това изживяване, заедно с участниците, да наблюдавам от първия ред как минават през предизвикателства, които ще ги променят, ще ги правят по-силни – може да науча нещо ново и за себе си“ – споделя Емо Чолаков, който ще бъде ексклузивен гост утре в сутрешния блок на NOVA „Здравей, България“.

Риалити форматът „Един за друг“ ще постави пред сериозни изпитания участниците – ще провокира техните взаимоотношения, ще разбие клишетата за мъжете и жените, ще постави темите за доверието и любовта и ще провери колко е важно да познаваш добре партньора си.

В състезанието всяка двойка ще се бори за наградата, опитвайки се да бъде по-добра от другите. На финала на незабравимото преживяване двойката-победител може да спечели от 50 000 до над 100 000 лв.

Повече от 2 000 души са регистрираните за кастинга на предаването, като възрастовата граница на желаещите да се включат във формата е от 18 до 70 години. Избраните за участие двойки ще съжителстват заедно повече от месец и ежедневно ще подлагат на изпитание чувствата си.

Всеки уикенд пред очите на зрителите участниците ще преминават през полярни емоции и ще разкриват неподозирани до този момент качества както за себе си, така и за своята половинка.

За някои откритията ще са приятна изненада, за други – горчиво разочарование. Важното обаче е, че на финала на „Един за друг“ любовта ще победи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар