Скандал: Свалиха Десислава от самолета за САЩ! (още подробности)

Скандал: Свалиха Десислава от самолета за САЩ! (още подробности)
Гласувайте за статията

Десислава беше свалена от самолета за Америка!

Преди дни певицата Десислава беше свалена от самолета за Америка. След като се оказа, че нейни стари прегрешения й пречат да отиде отвъд океана. Така, вместо да изнася концерти пред родни емигранти, тя стои в България и чака да се разреши проблемът.

Десислава

Десислава не успя да замине за Щатите

„Преди години имах забрана за влизане в САЩ, която чрез адвокат бе отменена през 2016. Оказа се, обаче, че има промени за точно този тип забрана и политика на State department. И всеки път, когато искам да пътувам за Америка, трябва да искам special waiver. Въпреки одобрена работна петиция и положително минато интервю за работна виза“, разкри Десислава. Но ситуацията си има и своята предистория.

„Заради едно недоразумение и завистта на хората няколко години ходих по мъките. И се борих с американската държавна машина. Детето ми има американско гражданство, но не можех да го пусна сам на толкова дълго пътуване. Затова и Майки не успя да види дядо си преди да почине. Роднините му там искаха да го видят, но беше невъзможно“, сподели звездата.

Изпълнителката призна, че е получила черен печат в паспорта си. Защото „услужливи българи“ казали, че американското посолство у нас, че отива в САЩ, за да пее без разрешение пред българите.

Десислава имала туристическа виза, но изнесла няколко концерта. И била засечена от властите, които веднага я санкционирали. Именно заради това прегрешение се стига до ситуацията от преди няколко дни.

„Чакам да получа специално разрешение и тръгвам с първия полет за съответния град, за който успея! Ако някой от концертите ми бъде пропуснат, с моята организаторка ще направим всичко възможно да преразгледаме за нова дата, за да не останете разочаровани. Искрено се извинявам и съжалявам за неудобството! Моля ви за разбиране“, заяви почти през сълзи фолкпевицата.

Около пътуванията й в САЩ винаги иам въпросителни – дали ще вземе сина си Майки, за да може да види американските си роднини.

И дали ще се види очи в очи с баща му Михаил, с когото през годините имаха обтегнати отношения. Той има бизнес в Чикаго, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар