Шок: Лили Иванова започна бизнес с гривни и тениски! (виж тук)

0

Лили Иванова започна бизнес с гривни, тениски и кожи!

Примата на родната естрада – Лили Иванова върти успешен бизнес с кожа и сребро. Певицата не само е успяла да разпродаде до дупка билетите за всички свои концерти, но също така се е впуснала и в ново поприще.

Лили Иванова
Лили Иванова продава гривни със своите инициали

Легендата се е впуснала в търговия с кожа и сребро. Предлагайки на феновете си да закупят колани или гривни с нейните инициали.

Такъв подарък обаче не излиза евтино. Иванова иска по 100 лв за гривните, които са лимитирани бройки. И някой ден може да имат колекционерска стойност.

Те са направени от естествена кожа, а инициалите на изпълнителката на „Детелини” са изработени от висококачествено сребро. Гривните на Лили са универсални и са подходящи, както за мъже, така и за жени, баби и дядовци.

Голямата певица обаче едва ли ще спечели защитниците на животни. От години се знае, че тя е фен на естествените кожи и не пести средства за скъпите изделия, пише вестник „България днес”.

Лили, освен това залага на кожата и за аксесоарите, които предлага. Марката й същ така предлага и тениски с нейния лик, на цена от 30 лв бройката. Певицата в момента презентира и новия си албум, който излиза почти 60 години след началото на кариерата й.

Той обаче се издава и във вид на грамофонна плоча, за любителите на класиката.

Изпълнителката се готви и за грандиозно турне, което ще премине през 15 града, а билетите й се харчат като топъл хляб. Турнето започва от Видин на 8 април.

А в София ще има три концерта, като е единият ще е на 15 юли край Панчарево, а след това на 27 и 28 ноември в зала 1 на НДК.

„Всичко трябва да бъде перфектно, изрядно и е нормално да имаме разговор и коментар. Просто искам да съм перфектна. Дано успявам, но не съм много сигурна”, казва още Лили Иванова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.