Саня Борисова изпраща сърчица на Ники Илиев в мрежата, той не й отвръща! (виж тук)

Саня Борисова изпраща сърчица на Ники Илиев в мрежата, той не й отвръща! (виж тук)
Гласувайте за статията

Саня Борисова изпраща сърчица на Ники Илиев в мрежата!

Ники Илиев и бившата му съпруга Саня Борисова най-сетне заровиха томахавките. Отношенията им очевидно са потръгнали след злополучния развод. Или поне това подсказват коментарите, които двамата су разменят в Инстаграм.

Ники Илиев

Ники Илиев и Саня Борисова може би са на път да се помирят?!

Последният е от страна на актрисата, която е включила и емотикони с формата на сърчица. На коментираните от Саня кадри Ники позира с най-верния си приятел, домашния му любимец – лабрадора Анджи.

Любопитна подробност е, че той не връща сърце на бившата си, но все пак й отговаря. За разлика от нея, неведнъж е коментирал отношенията им след развода, изтъквайки, че са приятели.

Според техни близки обаче, по време на развода и месеци след това актьорите не са поддържали контакт.

Следствие от това бяха и решенията, взети от бащата на Ники Илиев – Бойко Илиев. Който изхвърли блондинката от пиесите си. „Нямам приятелка. Със Саня сме в добри отношения, надявам се да е щастлива.“, бе споделил преди време актьорът.

Любовта им пламва още през 2012-та година. Запознават се по време на снимките на сериала „Забранена любов“. Разделят се през 2018 и от тогава актьорът се отдава изцяло на работата си.

Реализира филмовата си продукция „Завръщане“, в която Стефан Данаилов изиграва последната си роля, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар