Ново 20: Крум Савов няма да подари романтичен Свети Валентин на жена си! (виж защо)

0

Крум Савов и жена му Мая Савова няма да празнуват Свети Валентин, противно на очакванията!

Крум Савов и съпругата му Мая няма да празнуват празника на влюбените на 14 февруари. Спортният коментатор на телевизията на Слави не почита Деня на Свети Валентин. А не си пада и по алкохола, та не милее и за Трифон Зарезан.

Крум Савов
Крум Савов и Мая Савова не празнуват Свети Валентин

„5 дни преди това ще е голямото тържество в нашето семейство. На 9 февруари близнаците ни ще станат на 13 и ще отбележим рождения им ден подобаващо. Откакто сме родители, с жена ми посвещаваме цялото си свободно време на сина и дъщерята. И не мислим за празника на влюбените”, сподели пред вестник „Уикенд” топ журналистът, който през 2020-а ще е юбиляр.

Припомняме, че преди месеци медии забелязаха как Крум Савов е занижил драстично стандарта си на живот и гледа да пести от всичко илзишно.

Безработният тогава спортен журналист бе преотстъпил семейния джип на половинката си Мая и се придвижваше пеша из столицата. Хапливият коментатор в ежедневието си се носише неглиже, с обикновени дрехи и раница на гърба.

Въпреки че няма да заведе Мая в Париж за празника обаче, Крум се радва все още на любовта и верността на жена си. Нещо, с което малцина светски личности могат да се похвалят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.