Лорина Камбурова проговори руски и то доста добре!Звездата от сериала на Би Ти Ви

„Скъпи наследници” – Лорина Камбурова, е прогорила руски език почти като московчанка. [caption id="attachment_438889" align="alignright" width="300"]Лорина Камбурова Лорина Камбурова проговори перфектен руски[/caption] След като прекара в Русия огромна част от лятото, защото получи роля в местен популярен сериал, тя беше в Москва и около новогодишните празници. Благодарение на работата си толкова много е задобряла с езика, от който доскоро не разбираше нищо, че вече я смятат за местна жителка, когато ходи в Москва. Младата актриса вече с лекота казва дори името си, както биха го произнесли руснаците: вместо Лорина Камбурова – Ларина Камбурава, пише вестник Уикенд.

Припомняме, че Лорина скоро може да напусне отбора на неомъжените дами. Тези няколко месеца актрисата показа издайнически пръстен с голям светлосин камък на безименния си пръст, което обикновено се смята за знак че дамата е сгодена.

Оказа се, че звездата от „Скъпи наследници” от години има сериозна връзка с диджей, с когото се запознава още в родната си Варна, когато и двамата са деца. Името на младежа е Георги Елисеев, но професионалният му псевдоним, с който предпочита да се представя, е Джордж Куест. Магистър е по международен бизнес, но за своя професия повече харесва музиката. Постоянното му местожителство е в Ню Йорк. Самата Лорина, освен че е актриса, има и своя музикална група, с която се изявява по клубовете в страната. Може би общите интереси са причина двойката да е заедно вече повече от 10 години. Досега отношенията им бяха само на гаджета, които поддържат любов от разстояние, твърдейки, че няколко хиляди километра, които ги разделят, не са проблем за връзката им. От време на време си ходеха на гости, но през по-голямата част от годината пребиваваха не просто в различни страни, но и на различни континенти. Очаква се обаче скоро да се съберат завинаги пред закона, а може би и пред Бога, ако решат да сключат църковен брак. Това става ясно от пръстена на безименния пръст на Лорина.