Тарикати правят пари на гърба на Слави Трифонов!Мащабна търговия на гърба на Слави Трифонов

завъртяха във Фейсбук анонимни тарикати, показа проверка на вестник "България Днес". [caption id="attachment_438930" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Въртят търговия на гърба на Слави Трифонов[/caption] Без много шум печалбарите са регистрирали менте страница на създадената от Дългия телевизия "Седем-Осми". Създадена е в края на октомври миналата година. На челно място е сложено логото на телевизията и снимки на самия Слави с изрично уточнение "Оригинална страница".

Като адрес за връзка е посочен Националния дворец на културата, където от години се помещава офисът на Дългия. Телефон за връзка очаквана липсва.

Вместо очакваните новини за предавания и видеоклипове със Слави и гостите му, на страниците ежедневно се публикуват различни оферти. Сред тях дори обяви за работа като интернет сътрудник на телевизията. Прилъганите да харесат страницата фенове на Трифонов ежедневно са затрупвани с предложения да си купят различни неща. От грамота за заклет фен номер едно на телевизията, до възможност да си поръчаш карикатура по предварително изпратена снимка. В последствие менте страницата започва да продава и бижута. Сред хитовите оферти е и годежен пръстен. Цена и подробности няма, те могат да се разберат едва след като пратиш съобщение. В разговор с репортер на вестника, представил се за клиент, собственици на страницата обявиха, че бижуто е сребърно. За капак По думите им то е инкрустирано с диаманти, цената е едва 30 лв. При молба за повече подробности относно изработката тарикатите дават адрес на бижутерска фирма във Велико Търново. По думите им бижутерската компания има магазини в цялата страна, но точно този пръстен го няма в тях. На въпрос дали 30 лв. не са малка цена за пръстен с диаманти, тарикат изрично гарантира, че не става дума за менте, а цената е на промоция. Молбата да посочат от името на коя фирма се върти търговията очаква но не дава резултат. Оказа се че страницата няма нищо общо със Слави Трифонов и телевизията му. Хора на Дългия припомниха, че това не е първият скандал около анонимните търгаши. Покрай старта на телевизията "Седем-осми" менте страницата пусна обяви, че Слави организира томбола за верните си фенове, а наградите са 100 телевизора. Естествено такива не бяха раздадени, от екипа на Слави се заканиха да пуснат сигнал за измама в полицията. Заплахата от разследване не спря дейността на измамниците, напротив, те дори вече са регистрирали във фейсбук страница с новото име на партията на Слави "Има такъв народ". В своята публикация тарикатите пишат "Новата ни партия „Има такъв народ". Харесай и сподели, за да стигне до всички".