Ето какво не знаем за новия водещ Николаос Цитиридис! (виж тук)

Ето какво не знаем за новия водещ Николаос Цитиридис! (виж тук)
Гласувайте за статията

Николаос Цитиридис дори не пие узо, чист българин си е!

Само за няколко дни, откакто новият водещ на вечерното шоу по Би Ти Ви Николаос Цитиридис беше обявен, мрежата гръмна с шеги и закачки по адрес на гръцкото му име и произход.

Николаос Цитиридис

Шоуто на Николаос Цитиридис започна доста обещаващо

„Гърците ни завладяха освен с узо и море, и с ТВ програма. НАРОДЕ!“, „Най-после грък да дойде у нас, все ние – у тях“, „Докато се опиташ да му прочетеш името и шоуто ще свърши“, Не го знам кой е този Индивидис“…

И „Няма ли българи, че се прибягна до грък! Не че нещо, ама поне да си беше сменил името този човек, ако живее 20 години тук!“ са само част от колоритните шеги по адрес на водещия. Наричат го още „Сиктиридис“ и „Цикатридинис Супозиторис“.

Още в първите минути на вечерното шоу Цитиридис реши да продължи с майтапите по свой адрес и тръгна да открива предаването с гръцки акцент:

„Еееее,…добър вецер, казва се Ниоколаос Теодорос Илиас Цитиридис. Иска благодари на ебитиви, це ми позволи говори смески по телевизор и да бъда лице на шоу. Първа моя смешка за вецерта е, …. Аз въобще не говоря по този начин. Добър вечер и добре дошли в Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Новият водещ е роден в Атина, но от 5-годишен живее в България, закотвяйки се в китния краен квартал „Овча Купел“, който впоследствие сменя с още по-емблематичната „Дружба“.

Сам разказва, че е бил наричан „гърчина“ като дете, но освен гръцкото му име, навиците му нямат много общо с тези на южните ни съседи.

В началото на първия си ефир той дори призна, че не близва узо, не чупи чинии и Циципас не му е братовчед.

Това пък предизвика веднага обратната реакция в социалните мрежи: „Какъв грък е този, като дори узо не пие?!“.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар