Какво се случва с нея: Антония Петрова рязко се състари! (виж тук)

Какво се случва с нея: Антония Петрова рязко се състари! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мис България Антония Петрова изуми със състареното си лице, каква е причината за това?!

Мис България Антония Петрова всячески се опитва да се пребори със стареенето, но очевидно понякога и най-добрите специалисти не са в състояние да ти помогнат.

Антония Петрова

Антония Петрова изглежда доста по-голяма от възрастта си

36-годишната блондинка е редовен клиент на една от най-добрите клиники по естетична хирургия у нас, макар да не си личи, разкриват запознати. Бръчките по лицето й стават все по-дълбоки. А през последната 1 година Петрова видимо се е състарила с поне 5 години.

Откакто бившата миска роди, безсънните нощи и майчинските тревоги около малкия Благовест дават сериозни отражения върху външния й вид.

И макар умело да прикрива бръчките с обилно количество фон дьо тен, в близък план истината не може да бъде скрита. Това обаче не е единственият проблем. Клепачите на миската също доста са увиснали, което не е типично за тази възраст.

Близки до Петрова разкриват, че за последната й лазерна процедура съпругът й Ивайло Батинков се изръсил над 3000 лева. Антония таяла големи надежди за резултатите, но уви – годините няма как да се изтрият от лицето с гумичка.

Промяната на миската е наистина странна, защото годините й не са толкова много и все още би трябвало да изглежда свежа и млада.

Източник: nie-jenite.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар