Денис Ризов свали репортерка на Гала!(Още за аферата)

Денис Ризов свали репортерка на Гала!(Още за аферата)
Гласувайте за статията

Денис Ризов си остава опасен чаровник

Денис Ризов наистина е магнит за жените. Богат и успуешен, бившият съпруг на Наталия Симеонова не спира да сваля мадамите.

Похвално е, че дългокосият бивш музикант от рокгрупа „Ахат”, за разлика от повечето богати мъже, не си пада по студентки с тежък грим, екстеншъни и оскъдно облекло.

Денис Ризов

Денис Ризов е като магнит за жените

Дългокосият рокаджия притежава в съдружие една от най-успешна продуцентска компания, както и е създател на първото американско селище от затворен тип в България.

Самия той признава, че за десетина години е натрупал имане в размер на над 15 милиона долара, които е вложил в недвижими имоти.

Мълви се, че мащабният му бизнес не е много чист, а и той не отрича връзките си с братя Илиеви-Жоро и Васил, припомня Блиц.

Телевизионният и музикален продуцент има и друга страст, освен да трупа имане. Той винаги е бил заобиколен от естествени красавици, които държат на външния си вид и полагат грижи за себе си.

Например като репортерката Диди от „На кафе“, с която басистът бе засечен на интимна вечеря.

Двамата живеят в САЩ и очевидно често се срещат. Къдрокосата красавица бе част от екипа на Гала. Тя се изявяваше и по музикалните канали. На зрителите е известна като водещата на риалити формата „Фермер търси жена“.

Диди реши да зареже телевизията и да опита късмета си в САЩ. В момента тя върти успешен бизнес зад океана с козметични продукти.

Денис Ризов също от години живее в Америка. Преди две години бракът му с Наталия Симеонова приключи официално. Разводът им стана факт след 10-годишно съжителство. Причината за разлъката им така и не стана ясна.

Но ако се вярва на слуховете, става въпрос за изневяра от страна на Денис Ризов.

И след развода бившите съпрузи запази добрия тон. Денис се грижи повече от добре за дъщеря си Виктория, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар