Емил Чолаков със сензационни разкрития:Новото шоу ще бъде невиждано!(Виж още)

Емил Чолаков със сензационни разкрития:Новото шоу ще бъде невиждано!(Виж още)
Гласувайте за статията

Емил Чолаков се връща на национален ефир

Любимият бивш синоптик Емил Чолаков вече ще е водещ. Той ще води новото риалити шоу по Нова телевизия „Един за друг”. Предаването стартира на 22 февруари от ефира на Нова тв.

В него десетина двойки ще заложат на силната връзка помежду си, за да докажат, че когато са заедно са непобедими.

Зрителите ще разберат също колко добре се познават и дали ще променят отношенията и чувствата си за месец съжителство под прожекторите.

„Това ще е много горещ формат. Става дума за любов, а не за пари. Много се радвам, че ще бъда част от едно такова приключение, при което есенцията ще е любовта.

Защото тя е всичко, когато се замисли човек, а ние почнахме да не вярваме в нея“, разказа Емил Чолаков за старта на новия формат в студиото на „Здравей, България“ тази сутрин.

Ексцентричният синоптик сподели още подробности за новото предаване:

Емил Чолаков става водещ

„Само десет двойки са избрани от огромния кастинг, в който участваха над 2000 души. Това ще бъде едно от най-позитивните предавания, които са се появявали в българския ефир.

Няма нищо заложено жълто, въпреки че всяка една любов минава през криза, неизбежно е. Всъщност кризите са нужни на любовта, за да я има. Нашата цел ще бъде да доказваме любовта“, заяви той.

Емо Чолаков открехна още пикантни тайни за единственото досега в ефира шоу:

„Както и в живота, в шоуто любовта също ще бъде поставена на изпитание. Ще се изискват жертви от двойките, за да докажат чувствата си. В шоуто няма никаква дискриминация.

Изпитанията ще са взаимни, не се делят на мъже и жени, а участниците не трябва да са много подготвени физически. Това са абсолютно нормални хора“, разкри Чолаков, пише nova.bg.

В състезанието двойките ще се опитат да докажат, че са по-добри от останалите. На финала на незабравимото преживяване двойката-победител ще спечели между 50 000 до над 100 000 лева..

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар