Гери Малкоданска прие предизвикателството на Никол Станкулова(Виж тук)

Гери Малкоданска прие предизвикателството на Никол Станкулова(Виж тук)
3 (60%) 1 vote

Гери Малкоданска прие предизвикателството на Никол Станкулова

Гери Малкоданска също се пусна натурална в мрежата.

Гери Малкоданска

И Гери Малкоданска се пусна без грим

Припомняме, че вчера Никол качи снимка без грим, прическа и филтри в официалния си профил в Инстаграм. За секунди кадрите на синоптичката събраха хиляди харесвания.

Станкулова получи многобройни комплименти за перфектния си външен вид. Феновете на Никол се зарадваха, че тяхната любимка се е осмелила да качи снимки, на които е напълно естествена.

От своя страна Никол предизвика своята колежка Гери Малкоданска в Инстаграм да стори същото. И тя прие с охота. Гергана веднага качи няколко снимки, на които е напълно натурална.

„@nstankulova said so! #качиснимкабезгрим! Всъщност редовно качвам снимки без грим. Редовно ходя без грим. Понякога ми правят комплименти, понякога ме питат дали не съм болна и дали съм добре. Е, разликата тази вечер е, че ви показвам една снимка, на която съм без грим и не съм добре.

Първата от поредицата, когато г-н Лео все още е в корема ми. Ще ме познаете по абоката. И въпреки това ще ме познаете по нахилената физиономия. That’s me! На следващите снимки дори и да не изглеждам добре, съм добре. Да знаете.

Красотата зависи от „огледалото“, в което се гледаш. Пожелавам ви да се оглеждате в очи, които ви обичат и да сте добре. С или без грим, наистина няма никакво значение“, написа Гери Малкоданска към кадрите без грим, които качи в Инстаграм.

Феновете й веднага я засипаха с ласкави слова.

„Гери, ти винаги си хубава“, „Много си красива с права коса“, са само част от комплиментите на потребителите на социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар