Съдба: Алисия срещнала голямата си любов във верижна катастрофа! (виж тук)

Съдба: Алисия срещнала голямата си любов във верижна катастрофа! (виж тук)
Гласувайте за статията

Алисия и половинката й се срещнали за първи път във верижна катастрофа!

Пътна катастрофа събрала Алисия и гаджето й. Двойката изненадващо се събра след пътен инцидент. А феновете й коментират, че ето на – съдбата винаги си знае работата.

Алисия

Алисия срещнала любовта по неочакван начин

Певицата е заедно с бизнесмена от близо година, а съдбата ги среща след неприятен сблъсък на шосето, пише вестник „България днес”.

Али пътува с колата си по хлъзгав път и неволно става участник във верижна катастрофа. На пътя се удрят три коли, като едната е на певицата, а другата на нейната бъдеща голяма любов.

Останалото е история, но заради тръпката към него изпълнителката прави невероятни неща. Тя започва да кара ски и дори се качва на катамаран.

Наскоро пък разбрахме, че певицата, която от години е запалена по астрологията, е започнала да ходи на уроци при звездобройката Мария, която дава съвети в предаването „На кафе“.

Известно е, че по време на ретроградния Меркурий Алисия е в абсолютен застой. Защото вярва, че не бива да подписва важни договори, тъй като условията по тях ще се променят и желаното няма да бъде постигнато.

Също така насрочва важни срещи и пътувания за други дати, за да гарантира успешното им протичане. Смятайки също, че това е неблагоприятен период, Алисия отказва песни и участия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар