Гринго отрече Софи Маринова да го издържа!„Не съм държанка на Софи Маринова

. Имам си пари. Тя не ми дава джобни”, избухна Тодор Давидов - Гринго, по повод слуховете, че е издържан от жена си. [caption id="attachment_438989" align="alignright" width="300"]Софи Маринова Гринго се възпротиви на клюките, че Софи Маринова му дава джобни пари[/caption] Мъжът до ромската перла Софка твърдо отрича жена му да се грижи за нето. Той споделя, че сам си плаща сметките и не разчита на певицата да го издържа. Слуховете гласяха, че Софито му е поела цялата издръжка и дори му дава по три бона на месец джобни. В замяна Гринго работи като неин шофьор и я вози по участия. За Давидов се говори още, че е пристрастен към комара и има дългове към куп приятели и роднини.

„Няма нищо вярно в това. Комар не играя. Софи джобни не ми оставя, не съм дете. Има откъде да си вадя пари и преди да срещна Софка съм се оправял. Не съм с нея заради пари или заради заможността й.

Факт е, че тя плаща някои неща, но и аз давам пари за общите ни разходи. Нормално е да я карам вечер по участия, не може да я оставя сама да се прибира посред нощ. Когато съм свободен я откарвам, а след това я прибирам”, казва още Гринго, пред вестник  „България днес”. Софи Маринова и Гринго преживяха бурна любовна катастрофа пет месеца след сватбата. Тогава певицата се разведе по бързата процедура, след като любимият й счупи ръката й при побой. Софи се оплака пред цяла България, че Гринго я бие. „Всяко семейство се ара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци”, призна Маринова веднага щом се събра с Гринго. Певицата и бившият затворник живеят в къщата на Маринова в Етрополе заедно със сина й Лоренцо. Наследникът на звездата много харесва доведения си баща и двамата често излизат по мъжки заедно. Що се отнася до сватбата, Гринго и Софи не правят планове за втора венчавка. Двамата вдигнаха пищна сватба миналата година и не бързат с нов брак. „Не мислим за сватба, поне засега. Може да подпишем, а може и да не го направим. Не е важно дали има подпис. Бракът е само формалност. Важното е да се обичаме, вече направихме сватба, която ще остане като най-хубавата. Няма смисъл от друга”, признава айтоския мачо. От няколко години ромската перла и Гринго правят опити да имат дете. Софка пробва какво ли не, за да зачене от любимия си. Тя ходи на баячки, които й предричаха, че скоро ще има още един наследник, но уви, оказаха се в грешка. Последният шанс на Маринова да роди, е да зачене ин витро. Софка е готова да се подложи на процедурата, въпреки че шансът не е голям, предвид преживяния аборт преди години.