Никол Станкулова и Гери Малкоданска без капка грим: Коя ви харесва повече?! (виж тук)

3

Никол Станкулова и Гери Малкоданска се пуснаха без никакъв грим!

Натурални лица и широки усмивки – с това поздравиха феновете си синоптичките Гери Малкоданска и Никол Станкулова. Грациите на времето се спуснаха в социално предизвикателство, като се осмелиха да се щракнат без грим.

Никол Станкулова
Двете чаровни синоптички Никол Станкулова и Гери Малкоданска са си хубави и без грим

Със снимките си двете момичета показаха, че могат да изглеждат ослепително и без тонове фон дьо тен и сенки за очи, пише вестник „България Днес”.

Първа предизвикателството прие Никол Станкулова. Която се снима и след това написа в социалната мрежа: „Както ви обещах ето ги моите снимки от предизвикателството #качиснимкабезгрим! Снимката е без грим, прическа и филтър на телефона!

Аз предизвиквам Гери Малкоданска да качи нейната, предизвикай и ти твоя приятелка! #качиснимкабезгрим #негубиидентичносттаси“, написа Никол Станкулова.

А Гергана Малкоданска прие хвърлената към нея ръкавица и смело се постна без грим. На свой ред тя заяви следното:

„Всъщност редовно качвам снимки без грим. Редовно ходя без грим. Понякога ми правят комплименти, понякога ме питат дали не съм болна и дали съм добре. Е, разликата тази вечер е, че ви показвам една снимка, на която съм без грим и не съм добре.

Първата от поредицата, когато г-н Лео все още е в корема ми. Ще ме познаете по абоката. И въпреки това ще ме познаете по нахилената физиономия. That’s me! На следващите снимки дори и да не изглеждам добре, съм добре. Да знаете!

Красотата зависи от “огледалото”, в което се гледаш. Пожелавам ви да се оглеждате в очи, които ви обичат и да сте добре. С или без грим, наистина няма никакво значение“, сподели Гери Малкоданска.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
 1. ина казва

  Разбира се, повече от очевадно е дори, че естествената красота и лъчезарност са на страната на Гери, докато при „невинната“ Николинка, липсата на грим подчертава още повече извършените корекции на носа, брадичката, устните. Резултат от дългогодишните болни амбиции на майката – Елена.

 2. Надя Делчева казва

  Гери е много естествена,свежа,природно красива.
  Лицето излъчва добронамереност и откровенност.
  Харесва ми.На това лице бих се доверила.
  Никол е симпатична,но ,но няма излъчване.

 3. Qwerty Yop казва

  Вампири Фери

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.