Чалга певците луднаха по ски пистите! (виж кой къде отиде)

Чалга певците луднаха по ски пистите! (виж кой къде отиде)
Гласувайте за статията

Чалга певците се спукаха да ходят на ски по планините!

Дерзай народе! Фолк звездите вече не са в нощните клубове, а по ски пистите в планината. От началото на зимния сезон родните знаменитости фучат по ски пистите с щеки в ръка, зарязвайки микрофона.

ски

Чалга певците луднаха по ски писти и планини

Традицията повелява, със старта на сезона родните звезди поне веднъж да се пуснат по пистите на българските зимни курорти. А повечето от тях са направо пристрастени към зимния спорт.

Фолк певицата Малина тази година за първи път ще се спуска в компанията на 2-годишната си внучка. Момиченцето, което носи нейното име, ще има възможност да се учи от баба си на тънкостите при спускане със ски.

Още един ветеран в зимните спортове и попфолка — Константин, също ще се изявява. Той обаче отдавна е запален по белите склонове на планината и със съпругата си Надя не пропускат възможност да доведат и децата.

Семейството на Фики Стораро също обича да се пързаля. И въпреки шегите към певеца, че едва се държи на тънките си крака, той доста умело успява да се справи на снега.

Фенове на зимния спорт са още Джена и Наско Стоеви, които редовно водят и сина си на ски през зимата, пише вестник „България днес“.

В зимните курорти може да видим и Преслава. Любимият й Павел е голям фен на ските, но не и изпълнителката. Тя предпочита да си прави селфи край лифтовете, докато любимият й се спуска с щеки в ръка. А вече учи на ски и дъщеря им.

Алисия също е почитател на зимния спорт и редовно може да бъде срещната в планината. Кали от своя страна е толкова добра в спусканията по белите склонове, че дори обмисля да стане ски учител. Заради постоянните си участия обаче, изпълнителката все не успява да реализира тази своя мечта.

Наскоро още една звезда с похвали с първи опит по склоновете, а именно певицата Юнона.

„Първото ми качване на ски в живота ми и първият ми урок… Не ми се смейте много. Скоро ще махнем ралото и ще се качим по-високо”, хвали се тя.

Тони Дачева също е голям фен на този спорт, а колежката й Емилия и Жорж Башур редовно могат да бъдат видени по пистите в планината. Двойката обаче не се чувства стабилна със ските, затова предпочитат да се радват на красивите гледки и да се разхождат из зимната планина.

На снега се радва и певицата Ивана, която макар и да не се спуска със ски, с удоволствие наблюдава зимните състезания в компанията на близки приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар