Шеф Манчев съсипа жена си: Първо я изхвърли от живота си, а сега и от бизнеса си!

0

Бившата съпруга на шеф Манчев, с която се разведоха през миналото лято заради извънбрачната му афера, вече не му е партньор и в бизнеса!

Марина, която дълги години се занимаваше с ръководенето на част от ресторантите на кулинаря и бе съдружник във фирмите му, била низвергната от неговата империя със заведения.

шеф Манчев и марина
Шеф Манчев съсипа жена си

Не сме я виждали отдавна в ресторантите. Преди винаги се навърташе наоколо, беше на разположение за съдействие, ако има някакъв проблем„, споделиха от редовната клиентела на Манчев. Въпреки това бившата му жена все още се представя с фамилията му, която решила да задържи и след развода.

Припомняме, че съвършеното семейство на топ готвача се оказа химера и от нищото преди половин година плъзна новината, че водещият на „Кошмари в кухнята“ живее с бременната си любовница. Новината бе потвърдена от самия него, когато на бял свят се появи синът му Александър. Само ден след това Манчев официализира по съдебен път и раздялата с дългогодишната си съпруга Марина, като двете им деца останаха да живеят при нея в семейния луксозен апартамент.

И извънбрачната афера на кулинаря обаче претърпя пълно фиаско, а според последната информация той отново е в редиците на ергените. С любовницата си Цветомила се разделили внезапно, малко след като избухна любовта им. Тя гледа сама бебето им, докато той се е наел квартира в столичния квартал Бояна.

Въпреки, че не живеел с нито една от двете дами, Манчев се грижи подобаващо за децата си и редовно плаща издръжка. Информацията, че отново е свободен, се потвърди и навръх Ивановден, когато на купона му присъстваха десетки приятели, но нито една от жените му, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.