Голям момент в живота на Бойко-младши!

Голям момент в живота на Бойко-младши!
Гласувайте за статията

Бойко-младши, внукът на премиера Бойко Борисов, става на 4 годинки на 31 януари!

Малчуганът ще получи изненади от майка си Венета, татко си Иван, както и от дядо си. Освен да се радва на играчките си, внукът на премиера вече ще трупа книжки в библиотеката, тъй като скоро се захваща с учението.

Бойко Борисов младши

Внукът на Бойко Борисов расте с пълна сила

От 5-годишна възраст той ще трябва да започне да посещава подготвителна група в детската градина, която ще го изстреля към първи клас. Другото голямо събитие за Бойко-младши от изминалата година е, че стана християнче. Премиерът стана кръстник на внуците си в разгара на юли.

Ритуалът се състоя в храм „Света Петка“ в Клисурския манастир ден след големия празник Илинден. „Бойко и Иван вече са християнчета„, написа тогава министър-председателят във Фейсбук и сподели снимка от важното семейно събитие.

Двете братчета приеха Христовата вяра в красиви костюмчета, майка им Венета блестеше в ефирна бяла рокля, а таткото Иван бе в елегантен костюм. Бойко-младши се представил повече от добре и с любопитство слушал думите на отеца. От съвсем малък той задавал остроумни въпроси, умеел да брои, да смята, знаел азбуката и много думи на английски.

В семейството му предричат светло бъдеще в точните науки. Единствената дъщеря на Бойко – Венета, има три висши образования като и трите си дипломи е получила в САЩ. Когато се прибра в България, тя реши да свие семейно гнездо с половинката си Иван. Първият им син Бойко се роди на 31 януари 2016 година, а второто момченце – Иван, проплака 2 години по-късно в ръцете на същия екип от лекари само месец след рождения ден на дядо си, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар