Сузанита луда от ревност! Щерката на Орхан Мурад не може да повярва…

Сузанита луда от ревност! Щерката на Орхан Мурад не може да повярва…
Гласувайте за статията

Сузанита не може да се намери място от нерви, след като Сашо Лудия я заряза заради истинска красавица!

Сузанита не може да повярва, че голямата й любов се е хвърлил в обятията на друга толкова скоро след края на връзката им. Щерката на Орхан Мурад и здравенякът се разделиха окончателно преди няколко месеца. Връзката им бе като в турски сериал – постоянно се събираха и разделяха. Уж се караха и биеха, а накрая отново се обичаха. В края на миналата година те решават веднъж завинаги да се оставят.

Сузанита

Сузанита е бясна

Докато Сузанита приема тежко раздялата, мачото от Велинград не си губи времето. Той е хлътнал до уши по екзотичната Елена Асиноби. Пищната красавица е с нигерийски корени. Таткото на новата изгора на бившия охранител на семейство Мурад е от африканската страна. Лудия и Елена не спират заливат мрежата със снимки докато се забавляват.

„Имам най-красивото гадже на света“, казва бившия на Сузанита, който цели да я засегне.

Дъщерята на Орхан Мурад не е на себе си, след като вижда че бившият й е щастлив с друга. Сузанита започна да атакува всячески момичето. Пише й в социалните мрежи. Заплашва я, но Лудия обяснява на половинката си, че няма от какво се страхува. Накрая Сузанита решава да пусне новината че е сгодена, но и този опит не трогва Сашо.“Сашо е луд по Елена и нищо не може да ги раздели“, казват авери на здравеняка, писа „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар