Башар Рахал се оказа мъж-мечта!

Башар Рахал се оказа мъж-мечта!
5 (100%) 1 vote

Известният актьор Башар Рахал напоследък го раздава по-влюбен от всякога. Той е сериозно обвързан за първи път след раздялата с Калина и е много щастлив!

Башар Рахал носи половинката си Райна Караянева на ръце и я гледа като принцеса, твърдят близки от обкръжението им. Актрисата не била примерна домакиня и се налагало Башо да „върти“ домакинството, докато Райна имала едно-единствено задължение – да краси дома.

Башар Рахал

Башар Рахал е луд по ослепителната Райна Караянева

Караянева неотдавна сама призна в „На кафе“, че не обича да си губи времето в чистене и подреждане на къщата си. Башар обаче нямал проблеми с това. Същото се отнасяло и до готвенето – Райна предпочитала да хапват навън или да си взимат храна за вкъщи.

Рахал бил изкусен готвач и често сам приготвял вечерята, за да улесни половинката си. Така актьорът се оказва мъж мечта – освен че готви и чисти вкъщи, глези половинката си и с екзотични почивки.

Единственият проблем на Райна били хотелите по местата, които посещавали. Последната им почивка в Тайланд се оказала същински кошмар за Караянева, тъй като било пълно с хлебарки. След като не била доволна от почистването на камериерката, се наложило актрисата сама да изчисти стаята до блясък и да напръска срещу насекоми.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар