Сензация: Милко Калайджиев налази малката Дивна!

Сензация: Милко Калайджиев налази малката Дивна!
Гласувайте за статията

Напоследък малката поп дива Дивна и фолк гигантът Милко Калайджиев доста са се сближили. Малката девойка придружи колегата си и на концерта на „Планета“ в началото на декември миналата година, но предпочете да остане зад кулисите. Техни колеги обаче започнаха още тогава да шушукат.

Вече е ясно и защо Дивна избра да бъде Пилето в шоуто на „Маскираният певец“ – препратка към новия си любим Милко Калайджиев, който преди много години запя „Я, елате, пиленца, при батко“. След няколко месеца пазена на тайна, сега двамата излязоха на светло и стана ясна връзката им.

Милко Калайджиева и Дивна

Милко и Дивна опасно близки

Не става въпрос за интимни отношения, или поне не знаем за такива, а за съвместен музикален проект. Дуетното парче на Дивна и Милко е озаглавено „Пилето“, а младата певица е взела костюма си от „Маскираният певец“ за видеото. Именно Дивна е инициатор на тази песен, а Милко се включил на драго сърце.

Във видеото се включват любимите водещи Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека. Вторият е сложил костюма на Лъва от шоуто с маски, а Рачков е направен така, все едно е Милко Калайджиев. целият видеоклип е посветен на „Маскираният певец“, където Дивна участваше, но отпадна преди финала. В клипа виждаме още най-актуалната плеймейтка в момента – Михаела Тодорова.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар