Официално: Лора Крумова аут от Нова телевизия!

Официално: Лора Крумова аут от Нова телевизия!
Гласувайте за статията

Известната тв водеща Лора Крумова остана без работа. Блондинката се раздели с телевизията, която я издигна в кариерата преди 15 години!

Лора Крумова вече не е част от екипа на Нова телевизия. „Вярно е. Това е мое лично решение, т.е. инициативата за това беше моя“, потвърди самата тя пред „Свободна Европа“. На въпрос какво е наложило напускането й, Крумова отговори лаконично: „На фона на процесите там смятам, че това е правилното решение за мен“. Тя уточни, че „решението не е взето днес“.

Лора Крумова

Лора Крумова изхвърча от Нова телевизия

Лора Крумова е едно от емблематичните лица на Нова телевизия. Тя излезе в майчинство през месец май 2018 г. Последно водеше уикенд предаването „Събуди се“. Преди това тя и колежката й Галя Щърбева бяха лица на продукцията „Комбина“. Години назад Крумова беше водеща на сутрешния блок на медията, като си партнираше последователно с Георги Коритаров и Милен Цветков. Кариерата й е минала и през другата частна национална телевизия, bTV, където водеше съботно-неделните сутрешни блокове „Тази събота“ и „Тази неделя“.

Източник: Hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар