Това е краят! Ударът за Деси Слава е голям!

Това е краят! Ударът за Деси Слава е голям!
Гласувайте за статията

САЩ окончателно се отказали да пуснат фолкпевицата Деси Слава на своя територия. Това твърди „България Днес“, позовавайки се на свои информирани източници.

Преди седмица властите не допуснаха изпълнителката да се качи на самолет до отвъд океана, заради нейни стари проблеми. Деси Слава успокои феновете си, ще оправи скоро документите и заминава за Америка. Но истината се оказа неприятна за феновете й – САЩ не разрешават певицата да пътува.

Деси Слава

Деси Слава не може да влезе в Америка

„Преди години имах забрана за влизане в САЩ, която чрез адвокат бе премахната през 2016-та. Оказа се обаче, че има промени за този тип забрана и политиката на властите. И всеки път, когато искам да пътувам за Америка, трябва да поискам Special waiver ( вид документ) въпреки одобрена работна петиция и положително минало интервю за работна виза“, коментира певицата. Но въпреки обещанията, че дори и стс закъснение ще се види с феновете си, това няма да се случи.

Деси трябваше да забавлява сънародниците ни в САЩ и Канада на шест дати, а билетите бяха разпродадени много по-рано. И сега организаторите вероятно ще възстановяват парите. Изпълнителката призна че е получила черен печат в паспорта преди години защото „услужливи българи” казали в американското посолство у нас, че тя отива в САЩ, за да пее без разрешение. Десислава имала туристическа виза но изнесла няколко концерта и била издадена на властите, които мигновено я санкционирали. Именно заради това прегрешение се стига до неприятна ситуация от преди няколко дни.

Заради сегашното турне Десислава е отказала ангажименти в България и сега реално има „дупки” от към участия, от което не е само тя, но и продуцентите й губят сериозни средства. Тя няма да получи и средства от изявите си отвъд океана, които бяха планирани предварително. По спешност шефовете й се опитват да намерят дискотеки у нас, за да заработи хонорари, а не да бездейства вкъщи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар