Ужас! Меган и Хари съсипаха здравето на Кейт Мидълтън

Ужас! Меган и Хари съсипаха здравето на Кейт Мидълтън
Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън започнала да получава паник атаки, откакто принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че напускат кралското семейство.

„Кейт е в паника и има пристъпи на тревожност. Тя почти няма време да си почива и когато опита да спи, през ума ѝ прехвърчат много мисли“, твърдят източници на „Us Weekly“, цитирани от Bgonair.bg.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън е в паника

Казва се, че Кейт работила по 18 часа на ден и е притеснена как ще се справя с допълнителните отговорности, които може да поеме след напускането на Хари и Меган. Вече се говори, че братовчедките на Хари и Уилям – принцесите Южени и Беатрис може да поемат някои от кралските задължения на Меган и Хари.

Принц Хари също преживявал тежко напускането си.

„Говорих с Хари преди няколко дни. Той страда много заради нещата, които му се случват. Страда много, защото хората го осъждат. Той е баща… Опитва се да опази своето лъвче и своята лъвица с всички сили. Той стана невероятен мъж, майка му би се гордяла с него“, коментира неговият приятел Начо Фигерас в „Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown“.

Твърди се, че принц Уилям поддържа отношения с брат си и Меган, дори се обръщал към тях с любов и уважение, пише Тeenproblem.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар