The Batman! Завръщане

The Batman! Завръщане
Гласувайте за статията

През май миналата година стана ясно, че Робърт Патинсън ще поеме щафетата от Бен Афлек и ще се въплъти в един от най-ярките персонажи от вселената на Ди Си Комикс- Batman.

Новината за старта на снимките сподели самият Март Рийвс, режисьорът на лентата, чиято премиера се очаква на 25 юни, 2021 г.

Патинсън като новия Батман

Изненадите с новия Батман – Batman, тепърва ни предстоят, коментираме и ние. Когато карат Патинсън да си спомни как е започнала страстта му към актьорството, се оказва, че тя се е родила от друга страст – тази към едно момиче: „Много я харесвах, а тя се занимаваше с това и аз реших да се запиша на актьорско майсторство. Увлечението ми после се изпари, но актьорството остана в живота ми завинаги. Не се страхувах и от провал – дълго време изобщо не бях стъпвал на сцената след като поех в тази посока, но не се отказах“, разказва той.

Преди призванието на актьор да го изкуши, Робърт Патинсън се изявява като модел. От 12-годишна възраст, до този момент той продължава да го прави и му се отдава. Модна къща Dior знае как да използва чара му. а всъщност и ние признаваме, че е доста привлекателен, но дали Батман е неговата роля, предстои ни да разберем скоро, когато го гледаме по кината.

Източник: Списание Ева.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар