Неочаквано разкритие за Антон Хекимян! (още подробности)

Неочаквано разкритие за Антон Хекимян! (още подробности)
Гласувайте за статията

Антон Хекимян си мечтаел да стане велик актьор и да покори сцената!

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви Антон Хекимян дълго се колебаел, преди да избере своята професия, а голямата му мечта била да стане актьор.

Антон Хекимян

Антон Хекимян искал да стане актьор, но не можел да запаметява лесно дълги текстове

Още, когато бил бил ученик в езиковата гимназия „Ромен Ролан” в Стара Загора, водещият на „Тази сутрин” сериозно обмислял варианта да се насочи към изкуството. Сцената била негова голяма тръпка, а театърът – едно от най-големите му удоволствия.

Когато обаче дошло време да кандидатства във ВУЗ, той внезапно променил плановете си за бъдещата си кариера. Причината – не можел да помни дълъг текст наизуст. Затова се отказал от актьорското майсторство.

Тъй като българският език и литературата били силните му учебни предмети, Антон кандидатствал „Право” и „Журналистика”. Приели го от раз и в двете специалности.

Антон Хекимян обаче решил, че да бъде юрист не е за него, затова избрал телевизионната кариера, в която донякъде му помагали артистичните умения, пише вестник „Уикенд“.

За сметка на това пък днес той е един от най-добрите родни водещи и журналисти. И получи славата, която едва ли щеше да получи ако се беше пробвал на друго поприще.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар