Драми в семейството на Елена Йончева и Пламен Тодоров!Политическата кариера

на бившата журналистка Елена Йончева потръгна, но затова пък личният й живот е в тотална криза. Докато настоящата евродепутатка е в Брюксел, бащата на сина й арх. Пламен Тодоров е щастливо влюбен в друга жена. [caption id="attachment_439172" align="alignright" width="254"]Елена Йончева Елена Йончева се раздели с мъжа си Пламен Тодоров[/caption] Новата му спътница в живота Виктория Станчева е едва на 27 години, а връзката им датира от миналата пролет – нещо, за което единствено вестник „Уикенд” тогава извести.

Именно къдрокосата и дългокрака красавица стояла в основата на краха в семейните им отношения. Пламен бил хлътнал до уши по блондинката, която е с цели 16 лета по-млада от него.

Според отлично информиран източник на „Уикенд”, отношенията на Елена и Пламен охладнели още след раждането на сина им Теодор. По това време бившата половинка на Сергей Станишев реши да гради политическа кариера и се присъедини към листата на БСП в Хасково, а семейството й остана на заден план. 55-годишната Йончева заряза новороденото бебе на чужди грижи и хукна по партийни конгреси. Докато Елена била заета с предизборната си кампания и сновеше от телевизия в телевизия, нейната половинка се залюбил с колежката си Виктория. Блондинката също е архитект по професия, с две дипломи от НБУ и италиански университет. Тя отдавна работела във фирмата на арх. Тодоров „Зуум студио”. В началото те били само колеги, но се сближили покрай общото си хоби - пътешествията по света. „Работата му като архитект е свързана с много пътувания в страната и чужбина. Откакто Елена отиде в парламента, двамата почти не се виждаха. Детето го отглеждаха бабите и няколко бавачки. Елена винаги е поставяла кариерата си на първо място. Сега Теодор е с нея в Белгия. Ходи на частна детска градина”, коментират хора от обкръжението на Йончева.

Доброжелатели се погрижили още миналата пролет да усведомят Йончева, че мъжът й кръшка, но тя не отдавала кой знае какво значение на слуховете. 55-годишната любимка на Корнелия Нинова съсредоточила цялото си внимание в евроизборите и изобщо не й било до любовни драми.

С Пламен провели няколко сериозни разговора, но преценила, че няма смисъл да си създава излишни главоболия. Пламен и Виктория вече не криели чувствата си. Често си организирали романтични воаяжи по света. В началото на връзата им Пламен я представял като своя колежка, но повечето му близки били наясно, че връзката им не е само професионална. През 2016 г. бившата журналистка шокира обществеността, като забременя и роди на пределната възраст от 52 г. след няколко опита ин витро в чужбина, но появата на бебето не успя да преобърне приоритетите й.

„Дa нaĸapaш Eлeнa дa cтои вĸъщи, да бърше сополи и да сменя памперси - това значи дa я yбиeш! Πpocтo нямa ĸaĸ дa ce cлyчи!”, коментират запознати с характера на евродепутатката. 3-годишният Теодор се появи през 2016 г., след като Елена премина през няколко неуспешни инвитро процедури.

Докато бяха семейство с арх. Тодоров, малчуганът посещаваше елитна френска детска градина в кв. „Драгалевци”. Покрай работохолизма на Йончева обаче пострадали и отношенията й с Пламен. Двамата почти не се засичали в общия им дом, а когато това се случвало, дори не разговаряли. За разлика от много други вип двойки, които след раздялата си дълго спорят за имоти, Елена и Пламен нямали подобен проблем. Още миналата година бившата журналистка се е изнесла от общия им дом в Бояна. Палатът бил построен от Пламен и евродепутатката нямала никакви претенции към него. Тя обаче се е подсигурила с имоти за около 2 млн. лв. Йончева има няколко апартамента, магазин, вила с дворно място и гараж в София. Общата стойност на имотите е за 1,5 млн. лв. Освен тях, притежава 7 декара гори за 451 000 лв.