Емо Чолаков реши: Ще работи на две места! (още подробности)

Емо Чолаков реши: Ще работи на две места! (още подробности)
Гласувайте за статията

Емо Чолаков няма намерение да напуска работата си на летището!

Емо Чолаков не издържа и година далеч от телевизията. В края на април 2019-та той напусна Би Ти Ви. А тези дни от Нова тв обявиха, че е започнал работа в тяхното шоу „Един за друг”, което тръгва от 22 февруари.

Емо Чолаков

Чаровникът Емо Чолаков ще работи на две места

Това е риалити за двойки, които ще живеят под общ покрив, а любовта им ще бъде подлагана на различни изпитания.

„Мамо, пак сме по телевизията”, обяви в характерния си шеговит стил Емо Чолаков в първото си тв интервю след като бе обявено, че именно той ще бъде водещ на предаването.

Името му се пазело в тайна буквално до последния момент. Дори Виктор Николаев и Аделина Радева – водещите на сутрешния блок на Нова „Здравей, България”, където той даде интервюто, не знаели с кого ще разговарят.

Казали им само, че техен гост ще е „новият водещ”. Научили името му едва когато пиарите на Нова го обявили официално в публичното пространство.

Още през есента стана ясно, че Емо Чолаков изпитва жестока носталгия по телевизионната слава. Говори се, че след като напуснал Би Ти Ви, синоптикът е започна работа по специалността си на летище „София”, от която печелел много повече отколкото от медията.

Но не можел да прежали светлините на прожекторите. Известно време се навърташе около старата си работа, но така и не се завърна на екран там. Затова пък вече има възможност да се изяви на ново ниво – като водещ при конкурентите от Нова.

Чолаков обаче нямал намерение да напуска работата си на летището, където без особен зор получавал над 4000 лева заплата. Той щял да съвместява двете си позиции едновременно, твърдят източници на вестник „Уикенд”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар