Мария Силвестър лудна от любов по младия Михаил Пенев!Мария Силвестър постави

своеобразен рекорд в личния си живот. Запознати издават, че настоящия й любим е с цели 17 години по-млад от нея. Чаровният левент се каза Михаил Пенев. И през март ще навърши 26, докато синеоката брюнетка е на 42. [caption id="attachment_439184" align="alignright" width="225"]Мария Силвестър Мария Силвестър полудя от любов по младия Мишо[/caption] Разликата във възрастта им е доста фрапираща, но пък водещата на „Бригада Нов дом” изобщо не се притеснявала от нея. Мария хич не се смущавала, че приятелят й е роден през 1994 г. и може да мине за нейн син, твърдят хора от обкръжението й. Тя била запленена най-вече от младежката му енергия и атлетичното му тяло. Силвестър има един развод зад гърба си, така че изобщо не й било до сватби и сериозно обвързване. Тя искала най-вече да се забавлява и нямала очаквания, че ще остарее с младока Мишо. „Чувствам се добре, а какво ще се случи в бъдеще между нас само времето ще покаже”, споделила Силвестър пред свои близки. Не е ясно с какво точно се занимава Пенев, но според запознати се радва на заможни родители, които се грижат за финансовия му комфорт. В миналото имал вземане-даване с полицията заради шофиране без книжка и употреба на алкохол, но уж се отказал от вредните навици заради Мария Силвестър. Живял е известно време в Лондон, но не му потръгнало там и се прибрал с подвита опашка в България. Водещата и актуалното й гадже са заедно от близо година. Запознали ги общи приятели и младокът направил първата крачка. Представил се за неин голям почитател и я поканил на среща.

В началото Силвестър била резервирана заради голямата възрастова разлика, но после поддала на ухажването и така започнала връзката й с Михаил. Той се разбирал много добре с 13-годишния й син Давид и с това окончателно спечелил симпатиите на Мария.

Двойката прекарва свободното си време, пътувайки до близки и далечни дестинации. Покрай коледните празници бяха в Париж на романтичната почивка, а сега са в Тайланд, където се радват на приятен топъл климат. Водещата вече не крие гаджето и си позволява да пуска техни общи снимки. Доскоро тя имаше притеснения да го показва в публичното пространство, но сега не се свени да демонстрира отношенията им. На снимките от Тайланд се вижда, че Мария е започнала да връща добрата си форма. През последните месеци тя качи доста килограми и дори плъзнаха клюки, че може да е бременна. Е, актрисата със сигурност не очаква бебе, а причината за напълняването й се оказа друга. „Направих си изследвания. Имам инсулинова резистентност. Вече започнах да пия хапчета, за да контролирам състоянието си. Скоро ще си върна предишното тегло”, сподели Силвесър, за да секне слуховете по свой адрес. За това заболяване се знае, че води до задържане на течности и повишаване на телесното тегло. То е част от т. нар. метаболитен синдром и може да доведе до диабет. За късмет, водещата се изследвала навреме и започнала строга диета по съвет на лекарката си. Мария разбрала кои храни трябва да избягва и върху кои да набляга, за да се нормализира теглото си и да бъде отново слаба и енергична. Навремето Силвестър се изявяваше като модел и натрупаните излишни килограми я карали да се чувства зле. Слуховете, че е бременна още повече я смачквали. „Не чакам дете, просто имам корем! Сега знам каква е причината, взела съм мерки и отново ще стана мацка!”, зарече се дългокраката брюнетка и вече е на път да изпълни заканата си. Тя искала да отслабне не само от здравословна гледна точка, но и заради приятеля си Михаил. Мария искала да го впечатли с визия и да му докаже, че по нищо не отстъпва на връстничките му, пише вестник Уикенд.