Ново 20: И Румен Угрински чисто гол на сцената! (виж тук)

0

Румен Угрински се съблича на сцената, досущ като Любо Нейков!

И актьорът Румен Угрински сваля дрехите на сцената и остава чисто гол, като Любо Нейков. Режисьорката Лили Абаджиева пусна още един кадър от новата си версия на класическата пиеса на Гогол „Женитба“, която поставя на сцената на „Сълза смях“.

Румен Угрински
И Румен Угрински се съблече чисто гол на сцената

На него се вижда, че освен комикът, на сцената, както майка ги е родила, са още трима актьори – Угрински, Робърт Янакиев и Васил Витанов. Всички те крият мъжествеността си с куфари.

В постановката участва и Станимир Гъмов, но за него още не е ясно дали също остава без дрехи. Премиерата е в неделя, 9 февруари, а всички билети вече са разпродадени.

Следващата дата, на която можете да гледате „Женитба“ в София е 12 март. Дотогава още този месец компанията ще обиколи 5 града – Пазарджик, Благоевград, Варна, Пловдив, Стара Загора.

Главната роля на Иван Кузмич Подкальосин е поверена на Любо Нейков. Според сюжета той е един от кандидатите за ръката на 40-годишната Агафя Трифоновна – в нейната роля ще видим Снежана Макавеева.

Сватовницата шета, събира кандидати и ги докарва чак до шестима. Бъдещата булка се срамува и се колебае кого да избере.

Между кандидатите се поражда съперничество, намесва се енергичният и хитър Кочкарьов, който иска непременно да ожени приятеля си.

В срещата между Подкальосин и Агафя като че ли нещата се нареждат, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.