Маги Халваджиян показа внучката си! (още подробности)

Маги Халваджиян показа внучката си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян показа внучката си, повече от щастлив е!

Маги Халваджиян не е просто дядо, а е двоен дядо. Дългокосият продуцент се изфука с най-голямата радост в живота си – своята внучка.

Маги Халваджиян

Ето я сладката внучка на Маги Халваджиян

Малко преди Коледа семейство Халваджиян се увеличи с още едно попълнение – роди се дъщеричката на Бебо Халваджиян и половинката му Алекс, пише вестник „България днес”.

Магърдич пък не пропусна да сподели с всички, колко е горд като дядо. И сподели снимка в социалните мрежи на внучката си, докато спи.

Извън тези радости на продуцента припомняме, че наскоро дългогодишната му вражда със Слави Трифонов приключи. Двамата най-влиятелни продуценти в телевизионния ефир се помириха, заровиха томахавката и започнаха нова глава от дружбата си.

Това стана миналия понеделник в шоуто на Трифонов, където на гости му беше артистът Димитър Рачков, подвизаващ се от дълги години в екипа на Халваджиян. Двамата започнаха разговора с шеги и закачки, а на влизане Рачков разцелува и прегърна няколко пъти Дългия.

Изненадващо към гостуването на Рачков се присъедини и доскоро най-големият враг на Слави Магърдич Халваджиян, който се включи с интернет връзка.

Дълги години двамата водят съдебни дела един срещу друг в опит за преразпределение на ефира. Враждата продължи и открито в ефир, като двамата не спираха да се обиждат и подиграват един друг в собствените си предавания.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар