Мегз хвърли ръкавицата на Карбовски: Ще се конкурира с него! (виж тук)

Мегз хвърли ръкавицата на Карбовски: Ще се конкурира с него! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мегз съвсем сериозно е решила да се конкурира с Мартин Карбовски!

Мегз поднесе нова доза изненада на почитателите си. Риалити звездата качи своя снимка с маска и обяви, че в сряда ще представи премиерата на свой нов проект наречен МАСКАТА.

Мегз

Мегз хвърля ръкавицата на Мартин Карбовски

Според запознати предаването ще бъде в жанра на “Втори план” на Карбовски. Мегз отдавна иска да пробие в по-сериозен жанр. Но засега рейтинговите й постижения са основно в риалити жанра.

Миглена Каканашева, обаче, е решена да се доказва и в сряда се е заканила да създаде на Карбовски сериозен повод за притеснение.

От години предаването на Карбовски е без конкуренция в жанра си и досега не се беше появил журналист, който да има силата и популярността да отнеме короната му. Каканашева обаче явно сериозно си вярва.

Тя твърдо е отказала да прави модна рубрика в Нова Телевизия с думите “Искам да правя нещо по-сериозно. Ще ви докажа, че ще се справя”. И напълно в нейн стил скача смело в дълбокото. Като ще тества в Ютюб дали хората ще гледат това, което е подготвила.

Мегз знае силата си в интернет и от години използва тази тактика относно модния си бизнес и риалитито си. Дали, обаче, ще успее да се противопостави на гигант като Карбовски и да грабне короната в още една телевизионна категория предстои да видим.

От Нова Телевизия пък излезе официална информация, че и тази година са подновили договора на Мегз за хитовото й риалити INSTAQUEEN, което счупи всички рекорди и че този сезон ще бъде най-мащабният досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар