Рокада: Бившият на Вики от Мастило е новият Годжи! (още разкрития)

Рокада: Бившият на Вики от Мастило е новият Годжи! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Бившият на Вики от Мастило стана новият Годжи в шоуто на Би Ти Ви!

Бившият на Вики от Мастило или бившият фронтмен на група „Мастило” Десислава Данчев – Десо е в основата на оркестъра, който трябва да замести „Ку-ку бенд” в късния вечерен пояс на Би Ти Ви.

Вики от Мастило

Бившият на Вики от Мастило се превърна в новия Годжи

Музикантът е не само дуетна, но и житейска половинка на певицата на „Мастило” Вики. Но аферата им продължава кратко.

Днес тя е щастливо задомена за бизнесмен и има две деца. Но Десо също може да се похвали с отроче. Алина е плод на връзката му с дъщерята на Иво Танев – Албена, с която са разделени.

Майката на наследницата му също се пробва в музиката, но не успя да впечатли в „Гласът на България”, преди това водеше за кратко тотото, а последното, с което се занимава, е репортерството в „На кафе”.

Сега и Десо започва телевизионна кариера. Той е основният участник в бенда, с който водещият Николаос Цитиридис си говори по време на шоуто.

Точно, както Слави Трифонов прави с Годжи, още повече че секси певицата на новото шоу по Би Ти Ви бе забутана на задния ред.

Явно злобните коментари за стила й на обличане в първото шоу са си казали думата, макар че виновни за нелепия й външен вид са стилистите на предаването, а не самото момиче.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар