Миро разкри: Спрях пиенето заради Иван Ласкин! (още подробности)

0

Миро разкри, че е спрял пиенето заради Иван Ласкин!

На 6 януари 2019 година Миро спира алкохола и вече една година не е близвал и глътка, похвали се певецът в предаването „Папараци”. Решението да откаже чашката, към която бил пристрастен дошло след зверски няколко дневен запой, който музикантът определи като „вълчи”.

Миро
Миро направи неочаквани разкрития

„Смъртта на Иван Ласкин много ме стресна. Изплаших се, че аз ще съм следващия. Ние сме родени на една дата с Иван и аз бях много, много, много пиян. И цяла нощ се молех, че ако тази нощ свърши, аз няма да пия повече.

Станах сутринта рано, отворих си телефона, видях, че Иван Ласкин е починал. Затворих телефона, оставих го настрана и си казах: Пич, имаш два пътя: живееш или умираш. Избери живота!“, разкри Миро.

Припомняме, че Ласкин си отиде на 6 януари 2019 година, Богоявление, заради цироза след дълъг престой по болниците. В „Папараци” Миро не скри, че толкова много е прекалявал с алкохола, че е цяло чудо, че е жив.

Откровено призна, че е качил килограми след отказа от чашката, но днес е възвърнал предишната си форма. Той коментира и отношенията си с бившата си дуетна половинка Галя от „Каризма”. Въпреки че изпълнителката се върна у нас преди седмица, тя не е потърсила контакт с него.

„Раните и егото и на двама ни е още твърде силно, защото каквото можахме, си причинихме. Когато двама човека споделят общо пространство толкова дълго време, разбира се, че имаш наранявания.

Тя беше наранена от мои части от характера, които на мен са ми абсолютно обосновани. Аз нямам какво да деля с нея, просто искам да е щастлива и добре“, разказа Миро.

Източник: hotnews.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.