Знае ли жена му: Захари Бахаров точи лиги по тъмнокоса силиконка! (виж тук)

Знае ли жена му: Захари Бахаров точи лиги по тъмнокоса силиконка! (виж тук)
Гласувайте за статията

Захари Бахаров се прехласва по тънкокоса силиконка!

Захари Бахаров си има силиконка вкъщи – съпругата му Диана Алексиева, но това не му пречи да се прехласва и по чужди цици. Водещият на „Национална лотария” бе заснет от папараците ни да се любува на улицата на плакат, на който чернокоса красавица пъчи бюста си.

Захари Бахаров

Актьорът Захари Бахаров точи лиги по чужди цици

За афиша на столичен сексшоп незнайната брюнетка е позирала, облечена в прозрачен комбинезон. Под който прозират настръхналите й от възбуда чочки. 39-годишният актьор буквално изпи с поглед прелестите й.

Захари Бахаров се натъкна на билборда с хубавицата на излизане от офиса на куриерска компания. В представителството на фирмата спедитор той остави доста обемист пакет, видяха фотографите ни.

Актьорът бе доста изнервен в офиса на спедиторите и спеши куриерите да си върша работата по-бързо. „Нали сте уж „Спиди”, бе – къде ви е бързината? Туткате се много”, отсече Захари, след като трябваше да почака няколко минути, докато пратката му бъде обработена от служителите.

Същия ден Бахаров изглеждаше доста небрежен. Актьорът носеше зелена шуба и плетена сива шапка, а лицето му бе покрито с четина на няколко дни. Дали пък брадясването му не е резултат от притеснения за бъдещето на „Национална лотария”?

Властите погнаха хазартната игра за данъци и ако отнемат лиценза й и я закрият, Захари ще загуби най-голямото приходно перо в бюджета си.

Подобна перспектива си е за кахърене за онзи, който години наред е бил на хранилката на комарджийница №1, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар