Честито: Ивана чукна 51 години и празнува две вечери! (виж тук)

Честито: Ивана чукна 51 години и празнува две вечери! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ивана отпразнува рождения си ден в Бургас!

На 31 януари Ивана стана на 51 години с фенове, близки и приятели на музикалната сцена в Бургас. Интересът към певицата бе толкова голям, че организаторите са я поканили да направи и втори концерт на следващата вечер.

Ивана

Ивана чукна 51 лазарника

Така празникът на звездата на “Планета” и нейните фенове от Бургас, от родния й град Айтос, а и от други кътчета на страната, продължи 2 вечери.

Преди дни изпълнителката се допита до меломаните, кои свои песни да включи в предстоящия си албум, които ще излезе през тази година и ще бъде в mp3 – формат.

За рождения си ден Ивана си пожелава здраве. И споделя усещането си, че през 2020-та година ще й се случи нещо ново, нещо вълнуващо и вдъхновяващо. А на феновете обещава, че ще ги зарадва с много нови песни.

„Благодаря ви, скъпи хора, че на всеки мой празник успявате да ме накарате да се чувствам значима! Получих цялата ваша любов с най-истинските пожелания за здраве, на мен и на близките ми хора, за вдъхновение и за творчество!

Щастлива съм, че имам точно този живот. Щастлива съм, че Бог ми е дал възможността да изпея най-хубавите песни, с които да стигам душите ви! Ще ми е хубаво да напишете коя моя песен ви е накарала да чувствате и е променяла живота ви в определени моменти?

Тази вечер вдигам тост за всички вас, приятели”, написа певицата след двудневното парти, предава hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар